romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Loredana Puscasu	                   

Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)
	                     Loredana Puscasu	                   

Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)

sammy44	                   

Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)
	                    sammy44	                   

Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)

smn	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
In 2006 am divortat,In 2006 in urma partajului intre soti, am primit apartamentul si ... (vezi toată discuția)
	                    smn	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
In 2006 am divortat,In 2006 in urma partajului intre soti, am primit apartamentul si ... (vezi toată discuția)