avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat

Sunt mecanic de locomotiva angajat la o societate privata din,,Romanica, ce drepturi pot obtine fata de cei de la CFR Marfa sau CFR Calatori...grupa de munca si incadrarea. Acum beneficiez de grupa N


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 4 Martie 2012
Puteti obtine doar drepturile prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil angajatorului sau in regulamentul intern al acestuia ... pentru a fi incadrat in grupa de munca , angajatorii trebuie sa detina un aviz de incadrarea locurilor de munca in conditii deosebite, precum si o lista ce cuprinde categoriile profesionale care lucreaza in aceste locuri de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in conditii speciale arvinte arvinte am 55 de ani si am lucrat 21 de ani gr.I si patru ani gr.II.inainte de anul 2001 ca mecanic locomotiva. dupa legea 263/2011 ma incadrez la grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Mai pot obține grup 1 (specială) Stănescu Gică Stănescu Gică Dacă am lucrat în continuare din 2001 că mecani de locomotivă la privat în aceleași condiții de muncă că la CFR marfă sau CFR călători. mai pot ... (vezi toată discuția)
Grupa munca-conditii speciale Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua.Pana in anul 2001 am fost incadrat in grupa I de munca,dupa acea s-au introdus conditiile speciale si deosebite.Cat de normal este ca pana in anul ... (vezi toată discuția)