buna ziua!fratele meu a fost interceptat de politie in timpul noptii,mergand spre casa, in timp ce transporta o jumatate de sac de gutui(17 kg ),fiind luate din curtea unei case batranesti nelocuite.A fost amprentat,i-au facut dosar si i l-au trimis in instanta,asteapta citatia la proces.Este posibil sa faca inchisoare?:(( Mentionez ca in urma cu mai multi ani a scapat,nu stiu exact cum,fiind prins cu inca un prieten in padure la lemne,cu 2 carute,una era incarcata si cea a fratelui meu avea cateva vreascuri.Prietenul lui a facut cativa ani inchisoare,el a scapat. Daca aveti niste sfaturi,raspunsuri va rog ......sa le postati... multumesc ! :(
A fost fratele meu la procuratura si i s-a spus k dosarul inca nu a fost trimis in instanta. In cazul acestui dosar nu exista plangere,proprietarul nu are nicio pretentie si nici martor nu exista.in cazul dosarului cu lemnele i s-a intocmit dosar penal,nu s-a prezentat la proces,s-a judecat in lipsa si i s-a dat 1 an jumate cu suspendare.
Acum e acum!!!a mai aparut o infractiune comisa de el la 8 luni dupa hotararea judecatoreasca, despre care nu mi-a zis - a furat o bicicleta , i s-a facut plangere la politie, i-au facut si acolo dosar,bicicleta a inapoiat-o,iar hotararea e necunoscuta pt mine si pt frate-meu pt ca nu s-a prezentat la proces.
Credeti ca are vreo sansa?
Multumesc
sa se roage sa scape si acum insa sunt slabe sanse la dosarul cu bicicleta.
daca nu se potoleste o sa fie condamnat cu executare si atunci.....
e pacat sa-si strice viata pentru niste porcarii.
Important !!!!!
any anytza
buna seara!o ruda de-a mea se ducea la targul saptamanal cu caruta.ca sa ajunga la targ trecea printr-o padure .in drum spre targ prin padure a gasit un lemn ... (vezi toată discuția)
Am furat din cora
eoL.Bobo
Buna...am 17 ani si am furat din Cora 5 bluetoothuri(casti pt telefon)..si leam platit si au chemat politia.Mi sa facut dosar,am dat o declaratie...si timp de ... (vezi toată discuția)