avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca fac izolatia pe bloc pot recupera banii de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca fac izolatia pe bloc pot recupera banii de la asociatie?

Buna ziua,
1.Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 10 etaje.Toti locatarii avem probleme cu izolatia,eu de exemplu iarna am mereu condens la geamuri,mucegai,iar vara imi ploua in tavan chiar daca afara nu ploua.Noi in apartament nu avem iarna peste 19 grade in casa,e a doua iarna cand stam cu calorifer electric si avem un copil mic care a racit iarna asta rau.Am facut sesizari verbale la asociatie si nu se face nimic.
Am o datorie la intretinere de 1.000 ron si m-am gandit daca mi-as face izolatia apoi asociatia sa-mi calculeze cu restanta pe care o am? Ar fi legal?
2. Noi tot palierul nu avem caldura la baie de cativa ani,vreo 5,deoarece sunt unele probleme la magazinul de la parter,iar noi personal ca apartament nu avem deloc caldura nici la bucatarie,am mutat caloriferul pe peretii laterali,pe peretele cu geamul si nu avem deloc caldura.Vecinul de sub noi are caldura,zicea ca avre in casa vreo 23 grade.
Este corect sa platim caldura calculata la suprafata de la baie si bucatarie chiar daca nu avem?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 5 Martie 2012
liveomars a scris:

1.Administratorul si conducerea sociatiei nu sunt de acord sa facem izolatia pe bloc,au alte prioritati,sa faca in fiecare luna "carpeli" la subsol si lift.
Ma gandeam ca avand datorie la asociatie sa-mi fac izolatia si apoi asociatia de proprietari sa socoteasca diferenta.

In conditiile in care initial sustineti refuzul asociatiei de a se implica in reparatia partii comune terasa ,cand ulterior reveniti si avansati solutia " sa-mi fac izolatia "."iar facturile sa fie emise pe numele asociatiei de proprietari",in conditiile certe in care dvs va inregistrati cu restante la plata cotelor lunare de intretinere,va asumati un risc apreciabil in eventuala executie partiala de lucrare hidroizolatie terasa ,in conditiile in care nu aveti incheiat niciun protocol/angajament cu asociatia de proprietari
Chiar daca demarati procedura sa va faceti izolatia,respectiv suprafata strict aferenta suprafetei apartamentului dvs,nu veti putea obtine garantia lucrarii si nici ca lucrarea ,in timp va avea efectele scontate de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere plata intretinerii diferentiat pentru apartament la ultimul etaj neizolat felicz felicz Buna ziua! Avem, impreuna cu socrii, doua apartamente alaturate la ultimul etaj al unui bloc din sectorul 6 al Bucurestiului. Am renovat apartamentele, am pus ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica individuala roxy_gri roxy_gri Buna seara! Am citit articolul 3 lg230/2007 insa din pacate nu am inteles, daca la un bloc de 4 etaje, eu locuind la etajul 4 din 4, deci ultimul, si pe ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)