avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Tematica la Drept civil pentru concursul de admitere ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Tematica la Drept civil pentru concursul de admitere la INM

Am inteles ca ar exista un comunicat vis-a-vis de examenul din august ptr INM,cum ca din noul cod civil,nu s-ar da decat actul juridic civil ........iar restul ar fi din codul civil vechi.Din cate am inteles solutia aceasta ar fi luata(sau ar urma sa se ia),pentru ca studentii de anul acesta nu ar fi avut la indemana cartile corespunzatoare noului cod.Ma lumineaza si pe mine cineva ?si daca raspunsul este pozitiv,rog un link cu comunicatul.Multzam!
M-am edificat intr-un final...se tot vehiculau verzi si uscate si nu stiam unde sa caut.Multumesc oricum:yes: Spor si tie:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2012 mmady mmady M-am hotarat in sfarsit sa dau examen la INM anul viitor. Am terminat facultatea in 2008 si as vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste sistemul de invatat, ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 onitza86 onitza86 Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i ... (vezi toată discuția)