Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 alexandra8	                   

Buna ziua! Am primit o oferta de angajare care suna asa:  initial contractul de munca se incheie pe o perioada determinata de 3 luni, (insemnand perioada de ... (vezi toată discuția)
	                    alexandra8	                   

Buna ziua! Am primit o oferta de angajare care suna asa:  initial contractul de munca se incheie pe o perioada determinata de 3 luni, (insemnand perioada de ... (vezi toată discuția)

tarchi	                   

Am avut CIM pe timp determinat  cu perioada de proba de 90 de zile ,pana la data de 28/02/2013,zi in care a fost facut un alt CIM pe timp nedeterminat,In noul ... (vezi toată discuția)
	                    tarchi	                   

Am avut CIM pe timp determinat  cu perioada de proba de 90 de zile ,pana la data de 28/02/2013,zi in care a fost facut un alt CIM pe timp nedeterminat,In noul ... (vezi toată discuția)

ContSters324288	                   

La jumatatea lunii iunie 2014 am intrat in somaj pentru 12 luni.
1.  Doresc sa stiu daca ma angajez cu CIM pe durata de 12 luni ... la finalul contractului ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters324288	                   

La jumatatea lunii iunie 2014 am intrat in somaj pentru 12 luni.
1.  Doresc sa stiu daca ma angajez cu CIM pe durata de 12 luni ... la finalul contractului ... (vezi toată discuția)