avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA: stampila si declararea patrimoniului ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA: stampila si declararea patrimoniului de afectatiune sunt obligatorii?

Buna ziua,

as dori sa imi clarific urmatoarele aspecte:
- este neaparata nevoie sa am stampila?
- mai trebuie sa ma duc la finante, daca Registrul comertului trimite informatii?
- cum se da declaratia privind patrimoniul de afectatiune? este formular tipizat la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 08:21, 7 Martie 2012
Adika va-ti infintat ca persoana fizica autorizata? Aveti documentele de la reg. comertului?
Daca da atunci va trebuie stampila, apoi va veti inregistra la finante cu copii xerox dupa toate actele de la registru si stampila, veti achizitiona registrele obligatorii pentru pfa.
De ce va trebuie declararea patrimoniului de afectaiune?
Daca aveti in patrimoniu bunuri imobile ( ex. Imobil ) aceasta declarare se face notarial.
Daca nu am bunuri imobile nu se face declaratie de afectatiune? Implicit intra toate bunurile mobile aflate pe numele persoanei?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
suciu_diana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniul de afectatiune ile@n@ ile@n@ Va rog daca stie cineva ce trebuie sa scrii in declaratia pe proprie raspundere privind patrimoniul de afectatiune ,eventual unde gasesc un model. multumesc (vezi toată discuția)
Situatie automobil inmatriculat pe i.i. si radiere i.i. alchrom alchrom Doresc sa radiez o Intreprindere Individuala de la Registrul Comertului, dar am inmatriculat un automobil pe I.I. In aceasta situatie cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog,executare silita pfa sau pf? adriana79 adriana79 Buna ziua, Va solicit si eu ajutorul intr-o problema: Eu, persoana fizica, am imprumutat suma de 8000 lei de la o alta persoana fizica in baza uni contract ... (vezi toată discuția)