avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale patrimoniul de afectatiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

patrimoniul de afectatiune

Va rog daca stie cineva ce trebuie sa scrii in declaratia pe proprie raspundere privind patrimoniul de afectatiune ,eventual unde gasesc un model. multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:12, 13 Septembrie 2008
Nefiind expert in domeniu pot sa va ofer doar "ceva idei": "oricine e obligat personal e tinut de a indeplini indatoririle sale cu toate bunurile sale, mobile si imobile, prezente si viitoare" (c.civ.) Cf "teoriei patrimoniului de afectatiune" - ideea de afectatiune se opune intrarii in patrimoniu a bunurilor viitoare; patrimoniul cuprinde numai bunurile si drepturile dobandite in prezent; datoriile ce fac parte din patrimoniu sunt cele in legatura cu bunurile, adica: destinatia economica si sociala a patrimoniului (G.N.Lutescu).
In interpretarea mea - neavizata - in declaratie ar trebui sa va referiti la bunurile pe care le aveti in prezent si pe care trebuie "le puneti la bataie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa: stampila si declararea patrimoniului de afectatiune sunt obligatorii? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, as dori sa imi clarific urmatoarele aspecte: - este neaparata nevoie sa am stampila? - mai trebuie sa ma duc la finante, daca Registrul ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumifatu lumifatu spuneti-mi va rog daca este posibil in cazul contractarii unui credit in al carui contract nu s-a garantat cu casa, executarea silita se poate face atat pe ... (vezi toată discuția)