avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adresa catre ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adresa catre ITM

In urma unui control de la ITM trebuie sa trimit o adresa in care sa precizez cum au fost indeplinite masurile stabilite de itm.Una din masurile impuse de ei este programarea concediului de odihna.Intrebarea mea este in adresa pe care o trimit catre ei unde voi specifica faptul ca s a programat concediul de odihna pt anul 2012 trebuie precizata si perioada exacta in care se va efectua concediul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 6 Martie 2012
In tabelul corespunzator (eu am facut in excel) e indicat sa se precizeze luna/lunile in care se va efectua CO, iar in capatul tabelului neaparat trebuie sa fie o coloana cu "acord salariati".
:)
In adresa - raspuns catre ITM puteti preciza ca s-a efectuat programarea CO a salariatului conform tabelului anexat ...atasati tabelul care va cuprinde: Numele si prenumele salariatului, perioada efectuarii C.O., semnatura salariatului.
model de programare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata si perioada concediului de odihna 666ate 666ate Buna,as dori raspuns la:1) Cum se calculeaza zilele de c.o. pe luna/an,avand in vedere ca am vechime totala in domeniu cam 25 de ani,dar lucrez aici din 13. ... (vezi toată discuția)
Ma pot obliga sa-mi iau concediu de odihna? Aly07 Aly07 Buna ziua, La locul actual de munca se insista pe faptul ca exista niste perioade prestabilitate in fiecare an in care trebuie sa se ofere concediu de ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza concediul de odihna? Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Vreau sa stiu daca mi se poate refuza o cerere de concediu si pe ce considerente? Daca vreau sa imi iau concediu in luna iulie la cate zile am ... (vezi toată discuția)