avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum imi iau permisul de conducere inapoi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum imi iau permisul de conducere inapoi?

Buna ziua. Ieri mi-a fost suspendat permisul de conducere. Agentul mi-a dat dovada de circulatie. Problema e ca trebuie neaparat sa plec din tara pt. aproape o luna. Ce pot sa fac? Daca fac plangere in instanta, mi se da inapoi permisul cat se judeca dosarul, ca sa pot circula si in strainatate? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:10, 6 Martie 2012
da, trebuie sa depuneti contestatia si apoi sa cereti un certificat de grefa. cu acest certificat de grefa va duceti la politie si va luati carnetul inapoi. Va trebui sa il dati dupa ce vi se respinge contestatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis auto tarisnyas tarisnyas Buna seara! Am avut un mic accident auto in urma caruia binevoitorul agent de circulatie mi-a suspendat carnetul pe o perioada de 60 de zile. Pe scurt am sa va ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Contestarea masurii suspendarii permisului auto antimobacau antimobacau Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul ... (vezi toată discuția)