avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prelungire contract comodat - inregistrata la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prelungire contract comodat - inregistrata la ANAF

Buna ziua,

In cat timp trebuie anuntata prelungirea contractului de comodat a unui PFA la ANAF?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 15:58, 7 Martie 2012
Cu placere

**
Nu cred ca alte modificari in contract trebuie anuntate la ANAF (daca nu e vorba despre schimbarea sediului)
Banuiesc ca atunci cand ati inregistrat sediul ati completat tipizatul ”Cerere de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social si de eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social”
In cererea respectiva e trecuta perioada de valabilitate (data de inceput si de sfarsit) a dreptului de folosinta a spatiului ca sediu. Urmeaza sa completati o noua cerere. Astfel, tind sa cred ca noul document care va sta la baza unei noi perioade este actul aditional la contract, iar in acest act aditional (la contract nr X ) puteti mentiona unele modificari care ar aparea, pentru ca tot trebuie sa depuneti un act aditional de prelungire valabilitate sediu.
(e numai o opinie, pentru ca nu am parcurs procedura in practica)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata detinere spatiu sediu social roxana69 roxana69 Care sunt pasii pentru prelungire durata detinere spatiu sediu social? Nu imi este clar. Unde depun „Cererea de inregistrare a documentului care atesta ... (vezi toată discuția)