avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare tineri casatoriti 34-28 ani dorim teren pentru casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

tineri casatoriti 34-28 ani dorim teren pentru casa

cum putem sa obtinem un loc ca sa construim o casa ,nu avem o casa a noastra si avem si un bebe mic si vrem sa construim o casa dar nu avem teren /suntem de la tara
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 18:23, 6 Martie 2012
Sfatul meu este sa mergeti la Primarie si sa vedeti daca cumva pot ei sa va ajute cu ceva din domeniul social. Apoi puteti incerca sa obtineti niste donatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui proiect de casa si a constructiei incepute re.ne. re.ne. Buna ziua, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat: am donat parintilor un teren pe care eram proprietar, dar incepusem sa-mi contruiesc o casa. Cum ar putea ... (vezi toată discuția)