avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Costuri contract de vanzare cumparare si intabulare
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Costuri contract de vanzare cumparare si intabulare

as dori sa stiu la ce valoare se estimeaza un act de vanzare -cumparare pt o casa cu teren + teren agricol,acesta venind din partea verilor mei catre tatal meu.Daca i-ar vinde jumatate din teren cat ar costa toate actele?cum se procedeaza mai exact.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: EllaMihaela , utilizator 09:57, 7 Martie 2012
E greu sa va spuna cineva de aici care ar fi costurile .... depinde de zona in care se afla terenul in localitatea respectiva, de categoria de folosinta ... in principiu exista expertize pentru fiecare localitatea care cuprind valorile imobilelor din localitatea respectiva in functie de zona si categoria de folosinta a imobilelor.
as putea sa va spun cu exactitate unde se afla si toata problema defapt?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa gabrielion gabrielion Buna ziua!Vreau sa cumpar o casa batraneasca la tara.Ce obligatii am eu si ce obligatii are vanzatorul?Cine plateste taxele notariale si care ar fi cuantumul ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)