avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DECLARATIE SEDIU SOCIAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DECLARATIE SEDIU SOCIAL

Pentru infiintarea unei societati la o adresa in care chiriasul principal este cel care are sediu social in locatia respectiva si care subinchiriaza noii societati am urmatoarea intrebare:
Din parte cui trebuie sa vina declaraţia pe propria răspundere în formă autentică privind respectarea condiţiilor referitoare la sediul social, în cazul în care, din certificatul emis de Adimistratia Financiara rezultă că sunt deja înregistrate la administraţia financiară alte documente care atestăînstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil cu destinaţie de sediu social;

Cel mai recent răspuns: Dumitru DASCÃLU , Avocat 18:24, 8 Martie 2012
Declaratia va fi data de administratorul societatii care isi face sediul social (sublocatarul)
Proprietarul aparatamentului care a inchiriat chiriasului principal nu trebuie sa dea si el declaratie autentica din care sa reiasa ca principalul chiras are dreptul de a subinchiria?
Stimate domn, despici firul de par in patru si-i vrei sa-i mai faci si carare pe mijloc.
Nu trebuie o astfel de declaratie, intrucat contractul de subinchiriere se poate incheia numai daca locatarul principal are si dreptul de subinchiriere partiala sau totala.
Scuze, am vrut sa spun doamna.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Dumitru DASCÃLU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație oug 54/2010 Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un sfat în următoarea speță: Societatea la care lucrez a închiriat o suprafața unei SC, și a permis ca ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)
Contract de subînchiriere între firme andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 ce conditii trebuie sa indeplinaesca firma x care subinchiriaza unei firme y un imobil proprietate a unei persoane fizice, exista conditii referitoare la ... (vezi toată discuția)