avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de subînchiriere între firme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de subînchiriere între firme

ce conditii trebuie sa indeplinaesca firma x care subinchiriaza unei firme y un imobil proprietate a unei persoane fizice, exista conditii referitoare la sediile sociale? Firma x trebuie sa aiba sediul social in acel imobil? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:15, 22 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma x nu trebuie sa aiba sediul social acolo, insa trebuie sa aiba dreptul de a subinchiria acel imobil
trebuie mentionat in contractul pe care l-a semnat cu proprietarul? si daca nu este mentionat trebuie un acord scris din partea proprietarului? acordul e un tipizat anume facut la notar? si din punct de vedere CAEN trebuie sa poata inchiria/subinchiria banuiesc?
Daca in contractul de inchiriere nu este prevazut dreptul de subinchiriere, trebuie sa solicitati consimtamantul locatorului principal. Nu trebuie incheiat la notar dar trebuie inregistrat la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere cicio_carina cicio_carina buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate subanchiria un spatiu de la chirias care este SC si are sediul social in acest spatiu ,iar eu ca subchirias ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere sediu social Madalina-Petrescu Madalina-Petrescu Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o informatie? Firma are punctul de lucru inchiriat de la o persoana fizica.In contractul de inchiriere este mentionat ca acest ... (vezi toată discuția)