avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DECLARATIA 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DECLARATIA 200

Buna ziua!
In cursul anului 2011 am realizat venituri suplimentare celor din salariu, in baza unui contract pe care l-am incheiat undeva prin noiembrie - decembrie. Avand in vedere ca este vorba de niste servicii ocazionale si a fost incheiat asa tarziu, veniturile cu pricina sunt de cca. 60 ron :D.
Trebuie sa completez declaratia 200, indiferent de suma banuiesc, asa-i? Si, in cazul asta, trebuie sa am si o adeveinta de la firma cu care am incheiat contractul? Pana la ce data se depune declaratia?
Ms frumos pt raspunsuri. :)
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 12:56, 7 Martie 2012
1.Daca firma v-a retinut 16% nu trebuie sa depuneti nimic.
2.Daca firma v-a retinut 10% trebuie depusa D200 pina in data de 25.05 si sa platiti diferenta intre 10 si 16% in urma deciziei de impunere care o sa vina de la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca persoana fizica pot colabora cu mai multe firme (zeci de firme) interflo interflo Doresc ca persoana fizica sa colaborez cu mai multe firme, sa zicem zeci de firme. Acestor firme le voi presta servicii, concret le voi aduce clienti, iar in ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200 pt pfa si persoana fizica acatanas acatanas Pe parcursul anului 2012 am lucrat ca PFA in acelasi timp cu alte contracte civile de prestari servicii . Pentru activitatea desfasurata ca PFA depun ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)