as avea o intrebare, daca o companie este inregistrata ca si o comp.offshore in BVI, si se intregistreaza un anumit nivel de profit, acest profit este impozitat si in romania?
Care sunt prevederile in momentul de fata?am citit mai multe, despre acest subiect, dar au fost doua ipost. unul spunea, ca trebuie platit un impozit pe venit, de 16%, dar celalalt spunea, ca nu se impoziteaza in romania, pt. a evite dubla impozitarea.
va multumesc. Inca o intrebare scurta,daca se poate:) Ce autorizatie imi trebuie, daca in activitatea firmei v.a aparea si un serviciu, care ofera analize Forex ca si signale ot. membri.
Daca as dori sa operez ca si un trader pt. un portfolio stabilit in Swiss am nevoie de o aut. de trader?ma refer la forex trading. <momentan sunt in Marea britanie si reglementarile sunt diferite. Deci intrebarea mea este, daca un trader, daca opereaza cu un 3.rd party capital, trebuie sa fie regulat sau nu de autoritati?<regulated or no?daca da, care este organul care reg.aceste acivitati?
va multumesc anticipat pt. raspunsul dvs. sa aveti o zii buna!
Forex
DanyloBeast
Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex.
1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex?
2) Trebuie ... (vezi toată discuția)