Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 dumilor	                   

Buna seara.
Nu stiu ce sa fac, ce sa mai inteleg.
Lucrez intr-un srl cu 5 salariati, iar eu sunt inspector resurse umane, deci raspund de ce fac si ce ... (vezi toată discuția)
	                    dumilor	                   

Buna seara.
Nu stiu ce sa fac, ce sa mai inteleg.
Lucrez intr-un srl cu 5 salariati, iar eu sunt inspector resurse umane, deci raspund de ce fac si ce ... (vezi toată discuția)

Cornel  Vasile	                   

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011
Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat ... (vezi toată discuția)
	                    Cornel  Vasile	                   

Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 922/2011
Hotarare nr. 1225 din 14 decembrie 2011 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat ... (vezi toată discuția)

veronica23	                   

cum se calculeaza salariu minim de la 1 febuarie 2013 in functie de studii, erau niste coeficienti care se aplicau acum se mai aplica sau (ex pt un salariat cu ... (vezi toată discuția)
	                    veronica23	                   

cum se calculeaza salariu minim de la 1 febuarie 2013 in functie de studii, erau niste coeficienti care se aplicau acum se mai aplica sau (ex pt un salariat cu ... (vezi toată discuția)