avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dreptul de folosire a site-ului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dreptul de folosire a site-ului

Buna seara,
Am si eu o intrebare: detin 5% din actiunile unui srl. Aceasta societate are in posesie dreptul de folosire si administrare a unui domeniu (site) pe internet, asa cum rezulta in urma contractului de colaborare pe care l-au incheiat cu aceasta firma. Acum, eu personal, cu acordul momentan al administratorului firmei, intentionez sa folosesc una dintre extensiile acestui domeniu in interes personal, pe cont propriu, ca si persoana fizica. Va avea firma ulterior dreptul de a revendica beneficierea asupra veniturilor sau a unei parti din acestea, rezultate in urma operatiunilor de comert online pe care urmeaza sa le derulez? Sau sa-mi afecteze dreptul de folosire a site-ului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 18:42, 7 Martie 2012
Dreptul de a folosi acea extensie il va putea limita firma, ca titular al drepturilor asupra domeniului, in cazul in care aveti doar un acord nescris cu administratorul.
dvs ca persoana fizica sunteti una, societatea comerciala care are domeniul e alta.

trebuie sa faceti un contract intre Dvs persoana fizica si societatea comerciala in care sa precizati conditiile in care sa va folositi de subdomeniul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume de notorietate pe internet ContSters67876 ContSters67876 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura numele de notorietate folosite pe internet, de exemplu, daca un domeniu cu nume de notorietate (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Domeniu.ro marcã înregistratã adyv adyv Buna ziua, Am inregistrat un domeniu.ro (sa zicem xyz-abc.ro ca persoana fizica intentionand sa-l utilizez pentru o firma pe care o voi crea ulterior, firma ... (vezi toată discuția)