Buna seara,
Am si eu o intrebare: detin 5% din actiunile unui srl. Aceasta societate are in posesie dreptul de folosire si administrare a unui domeniu (site) pe internet, asa cum rezulta in urma contractului de colaborare pe care l-au incheiat cu aceasta firma. Acum, eu personal, cu acordul momentan al administratorului firmei, intentionez sa folosesc una dintre extensiile acestui domeniu in interes personal, pe cont propriu, ca si persoana fizica. Va avea firma ulterior dreptul de a revendica beneficierea asupra veniturilor sau a unei parti din acestea, rezultate in urma operatiunilor de comert online pe care urmeaza sa le derulez? Sau sa-mi afecteze dreptul de folosire a site-ului?
Multumesc.
Dreptul de a folosi acea extensie il va putea limita firma, ca titular al drepturilor asupra domeniului, in cazul in care aveti doar un acord nescris cu administratorul.
dvs ca persoana fizica sunteti una, societatea comerciala care are domeniul e alta.
trebuie sa faceti un contract intre Dvs persoana fizica si societatea comerciala in care sa precizati conditiile in care sa va folositi de subdomeniul respectiv