avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In ce termen sunt reabilitat de drept?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In ce termen sunt reabilitat de drept?

in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o sa imi fie curat cazierul?si daca se curata singur?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gaby1988 , utilizator 17:27, 8 Martie 2012
multumesc frumos pentru raspunsuri.luni o sa scot un cazier si va spun exact cum este

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea din cazier judiciar DUMITRULAURENTIU DUMITRULAURENTIU in data de 15.12.2009.am fost condamnat la 9 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf.art.81,82 CP ptr.art.87/1 OUG 195/2002,74/1,a,c CP,76/1,dCP,71,64/a ... (vezi toată discuția)
Condamnat in 2007 la o pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen.-mai figureaza pedeapsa in cazier? stefan_pitt stefan_pitt buna ziua am si eu o intrebare.in legatura cu cazieru.in 2007 14/12.am primit condamnare cu suspendare de 1 an si trei luni cu termen de incercare de 3ani si ... (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua,pe 7 noiembrie 2006 am primit o pedeapsa de 1an si 3 luni cu suspendare 2 ani de incercare pentru consum bauturi alcolice.Acum pe 7 februarie 2010 se ... (vezi toată discuția)