avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati?

Care candidat a reusit sa va trezeasca sentimentul ca nu mergeti degeaba la vot? Ce asteptari aveti de la candidatul cu pricina? Va rog sa mentionati numele candidatului, localitatea respectiv colegiul electoral in care candideaza respectivul.

Multumiri anticipate. :)
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:49, 4 Decembrie 2008
-nici unul, eu astept sa fie interesati de curent mai ieftin, masini electrice, cu etanol...deci fara benzina si motorina, sistem sanitar complet renovat, case standard ieftine si pt toti .... dar sunt departe de ceea ce sper eu si mai bine stau acasa.
De votat, nu votez. Ma crede cineva daca afirm ca, in afara de Dumitru Prunariu (PSD, parca...), nu stiu cine candideaza in BV? Poate ca as vota Dumitru, dar in niciun caz PSD... asa ca nu votez.
Candidatul ideal nu exista – nimeni nu poate multumi pe toata lumea... Dar tot imi permit sa scriu ca m-ar interesa acela care face referire la asistentza sociala – o asistentza reala, prin care acei oameni care sunt in nevoie (cu adevarat) chiar sa se simta protejati – si, daca ar fi ales, politicianul sa isi indeplineasca promisiunile. Si – in continuare – n-ar reusi, deoarece promisiunile sunt facute mai mult in numele celor care sunt deja integrati in sistem si care nu se deranjeaza prea mult pt a-i ajuta pe neputinciosi...
Nu cred in incalzirea globala cauzata de poluare, deci aceia care fac tam-tam pe tema nu-mi spun nimic (mai ales ca prefer lumina aurie, nu pe cea "palida”, fluorescenta, a becurilor "economice”– lumina care face chipurile oamenilor sa arate precum ale stafiilor).
Nu cred ca spitalele ideal utilate sunt de folos unui pacient cu venituri mici sau zero – pt ca un tomograf nu schimba mentalitatea unui medic si cu atat mai putin pe cea a unei infirmiere care ii spune unui bolnav legat de pat: „Ah, daca n-ai mancat, treaba ta” – si ia farfuria, desi omul nu mancase toata ziua pt ca avea mainile legate, sa nu coboare din pat...
Toate promisiunile pe care le fac politicienii sunt facute, in mare masura, in numele oamenilor care sunt in sistem si care au interese personale – in consecinta, politicienii nu au prea multe sanse sa schimbe – in numai 4 ani – o structura cu "fundatii” adanci.
Si, tot in consecinta, daca politicienii nu isi pot indeplini promisiunile din cauza acelora care nu gandesc ca ei, nu are rost sa merg la vot. Schimbarea in bine trebuie sa inceapa de la individ, fiecare pe "bucata” lui...
Hm. Inca nu stiu cu cine votez. Dar de mers la vot, merg sigur.
Am citit azi, pe fuga, o idee a unei candidate (probabil ca vine de la "candid" :duh: ) care spune ca are in cap sa faca cat mai confortabile spatiile de asteptare la institutiile publice. :stunned:
Adica nu se gandeste cum sa faca sa nu mai astepti ca fraierul la coada la "birocratie", se gandeste cum sa-ti faca sederea cat mai confortabila.
:surrender:
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
:tooth: Chiar foarte interesanta ideea. :giggle:
trebuie sa mergem la vot
chiar daca vom fi dezamagiti de candidatul pe care il preferam si il sustinem acum
avem experienta cu cei pe care i-am vottat acum 4 ani, nu i-am vazut prin zona, dar acum poate se schimba situatia ca este ales uninominal
dar trebuie sa mergem la vot,
sa cistige cel mai bun

Alte discuții în legătură

Schimbarea presedintelui de asociatie tiberiu8mai tiberiu8mai La schimbarea unui presedinte de asociatie,cel nou propus voteaza pentru el ,sau asteapta rezultatul votului celorlalti proprietari pentru investirea acestuia ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)