avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... trecerea copilului la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

trecerea copilului la intretinere

buna! stie cineva sa-mi spuna cand trebuie sa trec copilul la intretinere la bloc? adica exista o limita de varsta? sau un nr. de zile pe luna in care copilul sta cu mine in acea locuinta? adica daca el sta doar 3 zile pe luna, trebuie sa-l declar la intretinere? mersi
Cel mai recent răspuns: rekul05 , utilizator 14:53, 25 Noiembrie 2008
@felix34
Scuze, dar cautam in documentul care a fost trimis spre senat, care este nitel diferit... neatentia imi apartine! :D
De aceea si functia 'find' o lua pe alte carari ;)

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana la intretinere mantu mantu Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere dm16 dm16 Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: Parintii mei au penalitati la intretinere in valoare de 11000+ ron. Mama nu mai munceste de cativa ani si asa s-a ... (vezi toată discuția)