avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune societate cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune societate cu datorii

se incalca legea prin majorarea capitalului unei societati cu datorii la stat si cooptarea unui nou asociat , pe care ulterior se va cesiona intreaga societate inclusiv datoriile vechi ?

se savirseste vreo infractune ? care anume ?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
micl, utilizator
Cel mai recent răspuns: water , utilizator 13:29, 11 Martie 2012
nu, este legal
Dar ai grija ca administratorul vechi raspunde pentru datoriile existente la data schimbarii lui.
ti-o preiau eu daca vrei cu tot cu datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile probleme la cedare srl datorii mici? marycompany2000 marycompany2000 Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri. Am un SRL care nu mai are activitate de 3 ani, cu datorii mici la stat (aprox 900 ron) si fara datorii la ... (vezi toată discuția)
Vanzare societate comerciala stefaniaerica stefaniaerica As vrea sa stiu in ce conditii se poate vinde o societate comerciala cu datorii la stat si daca dupa vanzare asociatii si administratorul mai au vre-o ... (vezi toată discuția)
Opozitie la cesiune parti sociale ? eugen82 eugen82 sint asociat unic in SRL si doresc sa cesionez o parte din actiuni unei alte persoane pe care am numit-o recent administrator am inteles ca cesiunea se face ... (vezi toată discuția)