avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

tatal meu a murit iar mama si noi cei patru copii suntem mostenitorii unei locuinte si teren agricol.Mama si doi frati sunt de acord sa-mi cedeze mie partile lor din mostenire insa unul din frati nu este de acord.Eu as putea cumpara partile mamei si ale fratilor ce vor sa-mi cedeze?care sunt pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 16:39, 8 Martie 2012
pai cel mai bine ar fi ca cei care doresc sa va dea dumneavoastra , sa va vanda cota indiviza din dreptul de proprietate asupra casei si terenurilor ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune familiara Catalinfreewifigratis Catalinfreewifigratis Buna ziua. Am o mare confuzie in familie. Mama vrea sa imi dea cu act de vanzare cumparare un teren, dar noi suntem 4 frati iar actele sunt pe ambii parinti ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Contestare, anulare eu12 eu12 Am facut contract de vanzare -cumparere cu mama mea care a murit mai bine de 10 ani, iar fratele meu vine acum si spune ca el nu stia de contract si ca va cere ... (vezi toată discuția)