avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda circulatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda circulatie

Buna ziua.
Am fost amendat azi pentru depasirea vitezei legale, 72 km /h unde zic ei ca limita era de 50 km /h , desi eu cred ca era 70 km/h ( nu m-am mai intors sa vad, eram in trafic prin localitatea Ilia , jud.HD ) .
Am primit 4 puncte amenda si 3 penalizare.
Este o rubrica pe procesul verbal " Alte mentiuni " , unde a ramas necompletat desi eu as fi vrut sa adaug ceva.Nu era obligatia politistului sa mi spuna despre acest aspect?
Daca depun contestatie impotriva acestui proces verbal, sunt sanse de castig?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:46, 9 Martie 2012
Da. Daca politistul vi-l intocmeste pe loc dar nu-l semnati , acesta va va fi comunicat la domiciliul din buletin in termen de o luna. De la data comunicarii , aveti termen de 48 de ore pt plata la jumatate daca aveti facilitatea inscrisa pe p-v si 15 zile pt a -l contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

104km/h in localitate, sau nu? sebic sebic In timp ce conduceam autoturismul pe DJ 691 in directia Lipova, venind de pe Soseaua de centura a Timisoarei, la circa 800m de intersectia celor doua drumuri, ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar derderian derderian stimati colegi, la data de 25 mai ac, in oras Ghimbav, pe DN1, 4 benzi si separator, am fost avertizat prin flashuri ca mai in fata este politie, am redus ... (vezi toată discuția)
Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)