avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deductibilitate chelt. de constituire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deductibilitate chelt. de constituire

Sunt deductibile d.p.d.v al impozitului pe profit, chelt. cu amortizarea chelt. de constituire?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 21:42, 10 Martie 2012
Va spun din practica si din pacate destule controale, ca nimeni dar absolut nimeni, nu a avut ce sa comenteze la durata de 2 ani liniar. Poate ca este cam mare dar elimina orice suspiciuni. Este doar un sfat practic si depinde de dvs. ce o sa faceti.

[ link extern ] /

alt site :)) [ link extern ]

eu le amortizez in sase luni conform DECIZIEI , faceti cum DORITI dvs. administratorul decide .
ATENTIE ! pana nu sunt integral amortizate, nu se pot repartiza dividende, maxim 5 ani este durata de amortizare , deci de ce sa le amortizez INTR un AN sau DOI sau TREI ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod clasa amortizare anamaneaconta anamaneaconta Se folosete cod de clasa pentru amortizarea unei imobilizari necorporale? in cazul de fata un soft.......daca da care este acel cod? Va multumesc (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix anmih anmih La ce pozitie se pot incadra licente soft specializat achizitionat prin investitii conform 2139/30.11.2004? (vezi toată discuția)
Perioada de amortizare ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. tocmai am consultat nomenclatorul mij fixe si nu am gasit pe ce perioada se amortizeaza licentele (pt windows si diverse licente obligatorii). pana ... (vezi toată discuția)