Doamna, daca aveti probleme la dv. la bloc cu administratorul si presedintele, dupa cum am vazut in alt topic, asta nu inseamna ca lucrurile nu trebuie sa se intample asa cum v-am povestit eu.
Inca o data: functionarea unui lift caruia i-a expirat garantia lucrarii sau inspectiei anterioare depinde de avizul CNCIR (fostul ISCIR), deci locatarii nu au ce sa hotarasca in AG, decat daca mai vor lift si, in acest caz, el trebuie reparat sau sa nu mai aiba lift si atunci nu se repara.
CNCIR face inspectia anuala sau la doi ani - depinde de vechimea si problemele ascensorului si, daca exista probleme la el, il inchide. Daca se mai doreste lift se repara, daca nu se mai doreste, ramane inchis.
Cat priveste alegerea de oferte va dau un articol din
Legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari pentru lamurirea dv.:
Art. 37. - Pentru lucrarile privind proprietatea comuna, administratorul, tinand seama de pret, durata de executie si calitate, supune spre analiza, selectie de oferte si aprobare comitetului executiv al asociatiei de proprietari ofertele operatorilor economici care satisfac cerintele, in vederea executarii lucrarilor, conform legislatiei in vigoare.
Sper sa va fi lamurit.
"Vatafii" despre care vorbiti in alt topic au niste atributii si responsabilitati pe care trebuie sa si le indeplineasca, chiar daca locatarilor nu le convine. Reparatia liftului, adica buna functionare a instalatiilor - proprietate comuna, este una din aceste atributii si responsabilitati.