avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata diferente salariale_L 221/2008_director de scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata diferente salariale_L 221/2008_director de scoala

Buna ziua,

In cazul in care, in actiunea privind calculul si plata diferentelor salariale neacordate , rezultate din neaplicarea Legii nr. 221/2008, începând cu 1 octombrie 2008, pâna la data intrarii în vigoare a Legii nr. 330/2009 – 01.01.2010, reclamantul este directorul unei scoli, cine sunt paratii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 12 Martie 2012
Nu are nicio legatura acest lucru , cu ceea ce se discuta de fapt ... nivelul acesteia nu se modifica in functie de actele normative cu privire la salarizarea din invatamant, ci se revizuiau anual in functie de modificarile volumului si gradului de complexitate al activitatii si de performantele individuale manageriale. ..
Un salariu si o indemnizatie stabilite cf. legislatiei salariale din invatamant, clauze intr-un contract de management, nu intr-un contract de munca...asta am vrut sa subliniez.
Nici nu era vorba despre un c.i.m. ... discutia se purta in jurul calitatii procesuale a ISJ .. dar si se pare ca s-a deviat .de la subiect , astfel incat .. :closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îndemnizaþie conducere roman gheorghe roman gheorghe Sunt profesor pentru învăţământul primar, dacă deţin şi funcţia de director coordonator la o şcoală de centru de comună mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti. sfat urgent. Imparatul Imparatul Sunt profesor de liceu si nu am fost membru de sindicat. Am dat in judecata statul pentru ca legea salarizarii a fost prost aplicata. Actiuni asemanatoare au ... (vezi toată discuția)
Angajatorul cadrelor didactice mitubisi75 mitubisi75 Cine este Angajatorul actual al cadrelor didactice conform Legislatiei in vigoare Inspectoratele Scolare Judetene, primariile sau scolile(centrele scolare) si ... (vezi toată discuția)