avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate trage la raspundere presedintele asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate trage la raspundere presedintele asociatiei pentru neinformarea locatarilor?

Presedintele impreuna cu Comitetul executiv al Asociatiei de Proprietari nu au informat la timp pe locatari ca expira autorizarea ascensorului in luna Februarie si ne-am trezit ca firma care asigura service-ul ascensorului pe data de 1 Martie a oprit functionarea ascensorului.Li se pot imputa costurile de reautorizare al ascensorului PRESEDINTELUI si COMITETULUI EXECUTIV?
Cel mai recent răspuns: sanda64 , utilizator 17:03, 12 Martie 2012
Da este adevarat, costurile de intretinere sunt foarte mici, o familie de 3 persoane la un apartament de 2 camere nu sare de 25 de lei/luna. Si TARGOVISTEA nu se compara cu BUCURESTIUL. In aceasta asociatie sunt foarte multe probleme care trebuiesc rezolvate, dar de-a lungul timpului si oamenii sau scarbit de problemele asociatiei, si nu se mai implica.Nici la sedinte nu mai coboara. Ascensorul este nou nout, are doar 3 ani si este de productie spaniola, cred ca este singurul ascensor electric din TARGOVISTE, ma refer la blocurile de apartamente.Ideea este ca daca nu m-as fi implicat acum 4 ani acest bloc nu ar fi avut lift si nici o sursa de venit lunara inca 10 ani de acum incolo.Si nu mi se pare corect ca o scara intreaga sa fie la cheremul unei singure persoane.
Acum am aflat ca CNCIR-ul nu vine la inspectie decat pe baza unei comenzi semnate de utilizator , nu se mai fac anunturi cu o luna inainte Urgent comanda semnata de presedinte.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
sanda64, utilizator
De cand asta? Eu am facut recent, in ianuarie, revizia de un an de zile cu CNCIR-ul chemat de prestator, ca altfel trebuia sa ne inchida liftul.
Ce se intampla daca nu ii chemi?
In Romania multe se schimba de la o zi la alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înlocuire lift bloc 9 etaje ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara, Administratorul blocului în care locuiesc cere înlocuirea liftului intr un bloc cu 9 etaje (an bloc 1975) pe motiv că ISCIR nu mai da aviz S ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara ... Stergarel Stergarel Buna seara!Am aflat ca ascensorul blocului functioneaza fara autorizatie cncir de un an.Pot sa fac plangere penala impotriva presedintelui,administratorului si ... (vezi toată discuția)
Reparatie capitala lift, alegerea ofertelor cimpeanr cimpeanr Buna ziua, revin cu problema deja postata pe site cu referire la reparatia capitala a liftului. S-a tinut sedinta asoc de propr pe data de 21 , sedinta la care ... (vezi toată discuția)