Presedintele impreuna cu Comitetul executiv al Asociatiei de Proprietari nu au informat la timp pe locatari ca expira autorizarea ascensorului in luna Februarie si ne-am trezit ca firma care asigura service-ul ascensorului pe data de 1 Martie a oprit functionarea ascensorului.Li se pot imputa costurile de reautorizare al ascensorului PRESEDINTELUI si COMITETULUI EXECUTIV?
Da este adevarat, costurile de intretinere sunt foarte mici, o familie de 3 persoane la un apartament de 2 camere nu sare de 25 de lei/luna. Si TARGOVISTEA nu se compara cu BUCURESTIUL. In aceasta asociatie sunt foarte multe probleme care trebuiesc rezolvate, dar de-a lungul timpului si oamenii sau scarbit de problemele asociatiei, si nu se mai implica.Nici la sedinte nu mai coboara. Ascensorul este nou nout, are doar 3 ani si este de productie spaniola, cred ca este singurul ascensor electric din TARGOVISTE, ma refer la blocurile de apartamente.Ideea este ca daca nu m-as fi implicat acum 4 ani acest bloc nu ar fi avut lift si nici o sursa de venit lunara inca 10 ani de acum incolo.Si nu mi se pare corect ca o scara intreaga sa fie la cheremul unei singure persoane.
Acum am aflat ca CNCIR-ul nu vine la inspectie decat pe baza unei comenzi semnate de utilizator , nu se mai fac anunturi cu o luna inainte Urgent comanda semnata de presedinte.
De cand asta? Eu am facut recent, in ianuarie, revizia de un an de zile cu CNCIR-ul chemat de prestator, ca altfel trebuia sa ne inchida liftul.
Ce se intampla daca nu ii chemi?