avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cum obtin certificat de producator?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cum obtin certificat de producator?

Buna ziua anevoie de ajutor vreau sa scot un certificat de producator eu stau la oras intrebarea este daca pot sa obtin?
Vreau sa cresc gaini de oua si imi trebuie cel putin un PFA si am inteles ca daca nu ai certificat de prod. nu poti face PFA? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ungureanu2012 , utilizator 08:32, 12 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa vand oua!? hd76avr hd76avr Buna ziua.Am acasa 100 de gaini si vand oua facand evaziune la greu, nu ca nu-mi place asa dar, vreau sa stiu, exista o posibilitate de a vinde oua legal?Ce se ... (vezi toată discuția)
Autorizare masura 112 madara madara Buna ziua! In cazul in care depun un proiect pe masura 112 si ma oblig sa cresc la numarul de UDE prin cresterea numarului de animale(porci, gaini ouatoare) ... (vezi toată discuția)
O solutie contabila va rog! fany22 fany22 Buna, Vreau sa-mi infiintez un s.r.l. sau o intreprindere individuala....astfel incat sa pot avea un serviciu (si eventual loc de munca si pt. altii) + ... (vezi toată discuția)