avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratora refuza sa semneze cererea pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratora refuza sa semneze cererea pentru alocarea unui loc de parcare.

Administratora refuza sa semneze cererea pentru alocarea unui loc de parcare.

Locuiesc in sectorul 6.
In spatele blocului se amenajeaza niste locuri de parcare. Am fost la servicul care se ocupa pentru alocarea acestora (sectorul 6) unde mi s-a dat o cerere care trebuie musai semnata si administratora.
Zis si facut numai ca administratora refuza acest lucru (insotit si de injurii).
Am inregistrare audio cand se intampla acest lucu.
Am pus-o sa semneze cum ca refuza semnarea acelei cereri si degeaba.
Ce e de facut? Nu est prima oara cand "emite pretentii de proprietar asupra blocului"

Mentionez ca am avut ceva discutii pe tema parcarilor cu respectiva administratora tocmai pentru ca detine 3 masini cu care ocupa niste presupuse locuri de parcare (intrarea in scara, in fata usii de ghena etc).
Am parca de cateva ori (5 minute pana am dus bagajele sus) pe respectivele locuri si m-a amenintat ca imi taie cauciucurie.

PS: Exact cand eram in "discutii" cu "doamna" administrator a venit un locatar caruia i-a semnat fara probleme respectiva cerere.
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2008
reoznabil, utilizator
Cel mai recent răspuns: rekul05 , utilizator 12:05, 20 Noiembrie 2008
Mentionati in cerere ca administratora refuza semnarea solicitarii dvs. Intrebati la Primarie in baza carei HCL se face distribuirea locurilor de parcare pentru a o citi si a incerca sa va aparati drepturile.
Va poate semna si presedintele asociatiei, este chiar mai indicat sa o faca el (ea) pentru ca detine, sau ar trebui sa detina si stampila administratiei care trebuie pusa pe acea cerere. In cazul in care nu puteti sa va obtineti acest drept luati legatura cu politistul de proximitate care are printre atributii si aceea de a media neintelegerile grave intre locatari. Daca aveti in buletin adresa blocului in care locuiti si aveti si un automobil pe numele Dv. trebuie sa obtineti semnatura si stampila. In cazul in care nu vi se semneaza cererea este un abuz si o incalcare a drepturilor Dv. de cetatean. Asa trebuie sa puneti problema si nu altfel.
E clar ca din ceea ce spuneti stampila se afla la doamna administrator.... mare greseala! Stampila trebuie sa stea numai si numai la presedinte... in mod cert ca in blocul in care locuiti termene precum "comitet executiv", "presedinte", "cenzor", etc nici nu exista!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari Bianca_87 Bianca_87 Buna seara. Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Cu 6 ani in urma am depus la ADP Sector 2 cerere pentru a mi se aloca un loc de parcare. In sfarsit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie parcare bloc / adp+asociatie locatari dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)