avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Poulare ------ Rog raspuns
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Poulare ------ Rog raspuns

Buna ziua


Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu 1 informatie legata de un proces de recuperare a taxei poluare :

Am inaintat proces, mi s-a admis actiunea si sa stabilit recurs la Curtea de apel pt data 25 septembrie 2012 iar acum nu stiu care sunt pasi mai departe ? Trebuie sa ma prezint inainte de recurs sa achit o noua taxa de timbru? sau sa astept sa se finalizeze recursul si sa primesc decizia definitiva de recuperare a banilor ?


Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: abby , utilizator 16:25, 13 Martie 2012
Asteptati solutionarea recursului, dupa care cu sentinta definitiva si irevocabila formulati cerere de restituire a banilor in temeiul prevederilor Codului de procedura fiscala.
trebuie sa depuneti intampinare la recursul finantelor
decizia care se va pronunta in septembrie nu vi se mai comunica
dupa redactarea acesteia(termen recomandat 30 zile) , urmeaza ca dosarul sa se intoarca la instanta de fond - cea care a judecat in prima faza dosarul (tribunalul)
abia apoi va duceti dvs sa faceti definitiva si irevocabila sentinta tribunalului
si abia apoi mergeti la finante pt. restituire in baza hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa pentru recuperat taxa de poluare ? oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Ma intereseaza si pe mine urmatorul aspect: - am castigat procesul pentru restituirea taxei de poluare la tribunal; - s-a intentat recurs la ... (vezi toată discuția)
Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto cristyan cristyan Buna seara am si eu o intrebare. Am obtinut hotararea Curtii de Apel in procesul de recuperare a taxei auto in care scrie ca este definitiva, si acum vreau ... (vezi toată discuția)