avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat de grefa pentru recuperat taxa de poluare ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat de grefa pentru recuperat taxa de poluare ?

Buna seara !
Ma intereseaza si pe mine urmatorul aspect:
- am castigat procesul pentru restituirea taxei de poluare la tribunal;
- s-a intentat recurs la curtea de apel;
- am castigat si recursul la curte pe 8 noiembrie 2012, astfel sentinta tribunalului devenind deifinitva si irevocabila.
Intrebarea mea este: daca solicit un certificat de greva (intrucat decizia curtii de apel se redacteaza in 30 de zile, si plus inca 45 zile cat este termenul de restituire al admin financiare) al decizieii curtii, urmand sa o depun la admin financiara impreuna cu celelalte acte (cerere de restituire taxa, copie chitanta de plata a taxei, certificat de inmatric, etc) se ia in considerare urmand sa mi se restituie taxa mai devreme, sau trebuie sa astept redactarea deciziei si apoi cele 45 de zile de la momentul depunerii cererii de restituire ca sa imi primesc banii inapoi ?
Cu respect,
Wolf !
Cel mai recent răspuns: oldestwolf2000 , utilizator 19:27, 17 Noiembrie 2012
Aveti nevoie de certificat de grefa pentru legalizarea hotararii data de Tribunal(asta daca nu a ajuns dosarul de la Curte). La Administratia Financiara mergeti cu hotararea legalizata si nu cu certificatul de grefa.
Hotarare legalizata unde ? Daca obtin o copie de la Tribunal sau de la Curte a deciziei Curtii dupa redactare, mai trebuie legalizata ? Unde ?
Multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este deosebirea intre legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie? in baza sentintei legalizate pot cere administratiei financiare returnarea taxei de poluare? qwerta qwerta Buna ziua ,am cistigat in contencios la tribunal recuperarea taxei de poluare ,iar Adm financiara a facut recurs acesta fiind respins de curtea de apel.Am ... (vezi toată discuția)
Recursul a fost respins, cum recuperez taxa de poluare? taflan taflan Dupa respingerea recursului de catre finante la curtea de apel,care sunt pasii de urmat pentru recuperarea taxei de poluare? Recursul finantelor a fost ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)