avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... copie foaie observatie pt asigurator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

copie foaie observatie pt asigurator

Buna ziua,
Sunt beneficiara unei polite de asigurare de viata. Pt a fi despagubita de catre asigurator, acesta a solicitat spitalului in care am suferit o interventie, copie dupa foaia de observatie insa acesta refuza sa o inmaneze atat mie cat si asiguratorului.Ce pot face pt a fi despagubita intrucat asiguratorul doreste sa inchida dosarul?
Am inteles ca exista si o lege in acest sens, art 47 din legea 32/2000.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 15:13, 13 Martie 2012
Va trebui sa va adresati in scris spitalului printr-o cerere inregistrata la registratura unitatii spitalicesti pentru a va elibera documentul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie foaie de observatie mircea_ghe84 mircea_ghe84 Va salut! Lucrez intr-un spital municipal si de curand am primit pe adresa unitatii urmatoarea solicitare: fiica unei paciente decedate, solicita eliberarea ... (vezi toată discuția)
Refuz informatii medicale cicoret cicoret Va rog sa-mi raspundeti daca un consilier juridic are dreptul sa refuze eliberarea unei copii dupa o foaie de observatie clinica sotiei unui pacient decedat. ... (vezi toată discuția)
Drepturi analize medicale Ellis05 Ellis05 Rog ajutor în următoarea problemă: am fost internată cu fetita intr.un spital de stat, unde i s.au făcut mai multe analize de sânge. La externare, ni s.a ... (vezi toată discuția)