avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua,

As dori sa stiu ce perioada se completeaza in anexa 26 pt somaj, aunci cand vii din concediu crestere copil? ( doar perioada de postnatal sau si perioada de prenatal)
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
gabbi_dicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:11, 13 Martie 2012
1. Perioadele de suspendare a CIM (cum ar fi concediile medicale, de maternitate si CCC) nu se trec in Anexa 26.

2. Pentru completarea celor 12 luni necesare luati alte luni mai dinainte de suspendarea CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa concediu de maternitate in somaj JASMIN_MMARIA JASMIN_MMARIA pana in 19.04.2013 am fost in concediu de materniate,pana la implinirea varstei de 2 ani.am avut 30 zile de boala,pe urma am mai lucrat 20 de zile.care este ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venituri pentru somaj ralucaene ralucaene buna ziua. Ma numesc Raluca si intampin o problema.. pana la data de 28 ian 2015 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pe durata de 2 ani. ulterior am ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)