avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor social in caz de deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor social in caz de deces

Va rog sa mi spuneti daca:
1. In anul 2012 se plateste ajutorul social in caz de deces prevazut de art. 24 al Legii nr. 284/2010 si cel prevazut de art. 37 indice 1 al Legii nr. 360/2002;
2. In cazul in care se acorda aceste ajutoare sociale, cuantumul lor se impoziteaza?

Va rog daca se poate sa mi dati raspunsuri argumentate.
Va multumesc!
in concluzie sa incerc sa atac decizia de a refuza plata acestor ajutoare si in ce mod si unde sau......sa renuntam
Puteti incerca sa contestati decizia de refuz a acordarii acelui ajutor .... decizia se ataca la Tribunalul in raza careia aveti domiciliul ... se poate invoca si principiul de drept unde legea nu distinge nici interpretul nu treguie să distingă, aceasta semnificând că noi nu putem adăuga sau exclude cazuri care n-au fost adăugate sau excluse de legiuitorul însuşi.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sau salarii compensatorii la pensionare dnicusor dnicusor Buna ziua As dori sa stiu daca la iesirea la pensie ca militar/politist, mai beneficiez de prevederile art. 20 alin (1) si (2) din Anexa nr. VII la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate a ajutoarelor la trecerea in rezerva yoyosicoty yoyosicoty Potrivit art. 20 alin. 1 din Anexa VII la Legea nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului plătit din fondurile publice, „la trecerea în ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sau salarii compensatorii la pensionare neculai29 neculai29 Buna seara As dori sa stiu daca la iesirea la pensie ca militar/politist, mai beneficiez de prevederile art. 20 alin (1) si (2) din Anexa nr. VII la ... (vezi toată discuția)