avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CALL CENTER
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CALL CENTER

As dori sa infiintez un call center (dispecerat) pentru taxi. As vrea sa stiu actele necesare.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Angelica Pirvu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 12:11, 14 Martie 2012
CODUL CAEN ptr activitatea de call center Grupa 822 - Activitati ale centrelor de intermediere telefonica (call center)
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
Flavius1984, utilizator
Activitatea de dispecerat taxi poate fi executata numai pe raza localitatii de autorizare de catre orice persoana juridica, denumita in continuare dispecerat, autorizata de autoritatea de autorizare, in conditiile prezentei legi.
Autorizatia de dispecerat taxi se poate obtine pe baza depunerii urmatoarei documentatii:

a) copie de pe certificatul de inmatriculare emis de registrul comertului;

b) declaratie pe propria raspundere a persoanei desemnate sa administreze, conform careia dispeceratul detine baza tehnica necesara, statia de emisie-receptie, frecventa radio protejata, personalul autorizat si spatiile necesare;

c) copie de pe certificatul de operator radiotelefonist al angajatilor dispeceratului taxi, eliberat de autoritatea in domeniul comunicatiilor;

d) copie de pe licenta de utilizare a frecventelor radioelectrice, eliberata de autoritatea in domeniu.

Autorizatia de dispecerat taxi se elibereaza pentru o perioada de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii la cerere pe perioade de 5 ani in aceleasi conditii ca la emitere, si este valabila numai pe raza administrativ-teritoriala a autoritatii de autorizare.
Activitatea de dispecerat se desfasoara pe baze contractuale numai pentru transportatorii autorizati care desfasoara servicii de transport in regim de taxi, in aceeasi localitate de autorizare.
Daca activitatea de taxi este secundara pot cere eliberare autorizatie daca obiectul de activitate principal este "Consultanta pt afaceri si management" sau trebuie infiintata o alta firma?
Mergeti la ONRC si modificati obiectul de activitate principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire autorizatie, se plateste? mayer mayer Detin o autorizatie taxi emisa de primarie. Potrivit legii taximetriei, aceasta poate fi prelungita o singura data la cerere. In aceasta situatie( in care ... (vezi toată discuția)
Licenta taxi madalinanedelcu madalinanedelcu buna ziua as vrea sa aflu daca se poate ce acte sunt necesare pentru a practica taximetria si daca este vreo conditie ca masina sa fie noua multumesc (vezi toată discuția)
Prelungire sau innoire autorizatie de functionare TurcuOvidiu TurcuOvidiu Buna ziua, As dori sa stiu care sunt actele necesare prelungirii / innoirii autorizatiei de functionare a unui stand dintr-un supermarket. Va multumesc ... (vezi toată discuția)