avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatar care pune muzica la nivel maxim
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatar care pune muzica la nivel maxim

Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune muzica cu bass la maxim de vibreaza podeaua pereti. Ceilalti vecini din bloc sunt blegi si impotenti asa ca trebuie sa ma bat eu cu nesimtitul. Ieri am chemat Politia la 122 au venit dupa 30 de minute, muzica incetase. Mi-au spus sa fac sesizare la Politie lucru pe care il voi face. Daca situatia continua ce pot face in mod legal ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2008
gamezcdr, utilizator
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 09:28, 4 Decembrie 2008
Bun sfat, bravo!!!
Azi la 9 ma duc la Politie impreuna cu propietarul apartamentului (taicameu :) ) sa-i bagam 2 sesizari scrise frumos cu font de 14. Va tin la curent. Oricum stie ca numai eu pot fi pentru ca i-am mai chemat politia anul trecut de 2 ori (posibili s-o mai fi chemat si altcineva a treia oara pentru ca l-am vazut atunci noaptea jos langa masina de politie parlamentand) iar ceilalti din bloc sunt oameni cam slabi de inger, i-am intrebat "Nu va deranjeaza" "Ba da cum sa nu numai putem sta in casa de atata bum bum".
Iar daca nu inceteaza trec eu la atac: eu stau la 3 maimutele de la Zoo la 2 avantaj eu. O sa scap la oale pe gresie si scaune trantite chiar daca sparg toata gresia si mai pun un rand :D. Plus ca il incalt pe ala micu cu pantofii cu toc ai nevestimii si ii ordon sa patruleze prin toate camerele de unde scot covoarele.
Am ajuns la 33 de ani la concluzia ca daca ai bun simt esti cinstit cu frica lui Dumnezeu esti in tabara looserilor. Asa-i sau nu-i asa ? :)
NU...:D Pierderile de genul acesta sunt mai mereu recuperabile....Succes la politie!:D
Facand asa, dvs. va transformati in al doilea EL. Nu este nicidecum o solutie ca oamenii educati sa se dea dupa marlani ca doar asa putem rezista, cum ziceti. Solutia e sa impingem institutiile statului sa treaca la actiune, nu sa de numai atentionari, ca in cazul legii cu linistea publica. Daca astia care deranjeaza si care de obicei sunt oameni de conditie si educatie foarte proaste, ar plati amenzi zilnice, ia sa vezi cum ar merge in varfurile picioarelor...in loc de muzici ar conta ca nu mai au ce manca si asa s-ar educa.
Oricum, o tara de ...si Bucurestiul, ce sa mai zic.. a ajuns o cloaca.
Am fost la Politie sunt foarte dezamagit politistii nostru sunt foarte timorati mi-au spus ca nu pot sa-i faca nimic ca nu este lege daca pune muzica cand nu sunt ore de liniste iar eu i-am spus ca in lege nu exista interval orar si pun aici jos legea sa ma dumiriti:

28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
29) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinaţia de locuinţe sau în imediata vecinătate a acestora;


Nu sunt jurist dar eu nu vad interval orar la persoane fizice. Am ramas asa: mi-a dat o citatie pe care eu i-am pus-o in posta vine sa vorbeasca cu vecinii si maimutele iar cand pune muzica sa sunam direct la ei la sectie ca vin in 5 minute. Mi-au spus ca daca vecinii ar semna si ei ca sunt deranjati i-ar putea face si dosar penal.
Oricum daca nu se rezolva sunt pregatit a declansez un razboi de gherila :D cu rachete sol sol si bebelusi plangaciosi si saltareti. Eu sunt un mare fraier penru ca am avantaj ca locuiesc sus si pot oricand tranti scaune obiecte si ce mai gasesc prin casa.
Ideea e ca nu avem o lege buna care sa sanctioneze acste fapte pentru ca parlamentarii ostri n-au votat modificarile propuse anul asta.:sorry:

Alte discuții în legătură

Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi poate explica cineva legea linistii publice, va ... CosminLrp CosminLrp Buna ziua. Imi poate explica cineva legea linistii publice, va rog? Am un vecin care asculta muzica ceva mai tare si e destul de deranjant. Vreau sa vad ce e ... (vezi toată discuția)
Despre deranjarea linistii publica mirela_viorel mirela_viorel as vrea sa stiu daca pot apela la ajutorul politiei in cazul in care vecinul meu de sub mine ma deranjeaza foarte tare cu muzica?am vorbit cu el, a inteles ... (vezi toată discuția)