avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... colegiul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

colegiul consilierilor juridici

Stie cineva ce se intampla cu site-ul www.ccj.ro? Incerc sa aflu ce acte sunt necesare pt a te inscrie. Apare o pagina cu niste programe si nu pot accesa nimic...#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 17:25, 29 Ianuarie 2009
La multi ani !
Intram pe www.google.ro
acolo scriem:uniunea colegiilor consilierilor juridici din romania,si avem deja pagina site cu informatiile dorite!
e-maiL;pintilie_clement@yahoo.com
Cred ca asta se intampla cu mult timp in urma .... la ora postarii acestui mesaj , site-ul UCCj nu functioneaza ;)
De foarte multa vreme site-ul arata in cuprins:

"Pentru situatii ce nu sufera amanare pe relatia cu UCCJR sau Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti aveti la dispozitie adresele de Email: ccj@ccj.ro si administrator@legaladviser.ro, precum si numerele de

telefon: 021 335.82.10/11
fax: 021 335.00.26
"

In rest tacere.
Sunt curios daca respunde cineva la acel mail.
Ultima modificare: Vineri, 2 Ianuarie 2009
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
La multi ani !
Eu am recuperat totusi pagina UCCJ.ro
Va doresc tuturor multa sanatate si impliniri din toate domeniile !
Fiti binecuvantati de Acela care a facut Cerul si Pamantul !
pintilie_clement@yahoo.com
asa arata site-ul, la ora actuala ;)
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere la ccj nate nate Care sunt conditiile de inscriere in CCJ? Am absolvit Dreptul, in 2007. Ca si consilier lucrez doar de 8 luni. Sunt la inceput. Este necesara experienta de ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici bucuresti mariusica1 mariusica1 Se sustine examen pentru a intra in Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti?Lucrez de 4 ani referent de specialitate mediu in cadrul unei instituti publice ... (vezi toată discuția)