Denisa Stanca 
	    	Avocat

Denisa Stanca 
	    	Avocat	    

Denisa Stanca, Avocat
 Denisa Stanca, Avocat 	
			 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

renata99 
	    	Utilizator

renata99 
	    	Utilizator	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 verginica73	                   

in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
	                    verginica73	                   

in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)

ametist	                   

Copil din prima casatorie. Copil din a doua casatorie, + sotie, + afacere care merge destul de bine.
El decedat tragic, intr-un accident stupid. Au trect deja ... (vezi toată discuția)
	                    ametist	                   

Copil din prima casatorie. Copil din a doua casatorie, + sotie, + afacere care merge destul de bine.
El decedat tragic, intr-un accident stupid. Au trect deja ... (vezi toată discuția)

ContSters40466	                   

Buna ziua !
Am mai multe intrebari legate de succesiune . Datele cazului : sotie supravietuitoare si 4 copii ; bunuri : o casa cu teren si un CEC de 7000 RON ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters40466	                   

Buna ziua !
Am mai multe intrebari legate de succesiune . Datele cazului : sotie supravietuitoare si 4 copii ; bunuri : o casa cu teren si un CEC de 7000 RON ... (vezi toată discuția)