avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... problema inmatriculare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

problema inmatriculare

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat! Luna trecuta am cumparat o masina adusa din germania de la o persoana. Pe certificatul de vanzare apare ca masina a fost vanduta intre el si proprietarul din Germania, insa pe cartea masinii apare o persoana din Zalau. Acum ca acte mi s-a dat aproape tot , mai putin fisa fiscala a celui din Zalau si certificatul de vanzare cumparare dintre cel din Zalau si cel de la care am cumparat eu masina.De la inmatriculari mi s-a spus ca imi trebuie si certificatul fiscal de la cel din Zalau.Acum am 2 intrebari la dvs :
1. de ce mai este nevoie de fisa fiscala a celui din Zalau din moment ce cel de la care am luat eu masina a luat-o in evidenta la primaria de care apartine.Adica automat pentru a o lua in evidenta el a depus o fisa fiscala la primaria de care apartine.De ce trebuie sa mai o am si eu?
2. In caz ca nu dau de cel din Zalau pot face vreun demers legal sa imi trimita fisa fiscala pentru a putea inmatricula masina? Daca nu fac rost de fisa fiscala am dat banii degeaba pe masina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:47, 14 Martie 2012
1-Persoana din Zalau figureaza in documente drept proprietar asupra vehiculului iar certificatul fiscal este necesar pentru a dovedi ca nu exista urmariri/debite asupra vehiculului
2-Desfasurati demersuri pentru contactare persoana din Zalau pentru negociere acordare certificat fiscal
3-In situatia in care nu solutionati cu persoana din Zalau,va revine dreptul sa formulati actiune in justitie impotriva persoanei de la care ati achizitionat vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto Alex R. Alex R. Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum ... (vezi toată discuția)
Fiscal - înstrăinare nobo nobo Va salut, Am tot cautat pe forum dar nu am înțeles foarte bine și am nevoie de puțin ajutor în a cumpăra o mașină și o motocicleta. Ultimile 2 ... (vezi toată discuția)