avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediul medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediul medical

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :
avem o salariata care este in concediul fara salar din data de 01.10. 2011 pina in data de 31.03.2012. A avut un accident si a suferit o fractura la picior. Intrebrea este daca poate intra in concediul medical din concediul fara salar si daca se poate sa i se plateasca concediul medical.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:55, 15 Martie 2012
Da se poate dar mare grija la calculul concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca - lovit de un stivuitor daviddani3 daviddani3 In data de 11 martie 2011 am fost accidentat la locul de munca. Un stiwuitorist a circulat cu spatele , nu m-a vazut si ma lovit cu viteza. Piciorul me a ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca m-am accidentat in timpul concediului de crestere copil si sunt imobilizat la pat ? Rha Doo Rha Doo Buna ziua, in urma cu 30 de zile am avut un accident si mi-am fracturat piciorul stang ,fiind operat , eu in momentul de fata nu pot sa am grija de fetita mea ... (vezi toată discuția)
Victima a unui accident de circulatie cara70 cara70 Va rog sa ma ajutati. Mama sotului ( 60 ani) a fost victima unui accident de circulatie in urma carui a suferit o fractura de femur si i s-a pus ... (vezi toată discuția)