avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi in invatamant cu atestat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi in invatamant cu atestat

In urma terminarii unui liceu de muzica am obtinut un atestat de instrumentist(pian). Doresc sa lucrez in invatamant. Ce drepturi am cu acest atestat ? Pot sa predau? Ma pot titulariza? In ce lege gasesc ceva privitor la drepturile pe care le am cu un astfel de atestat?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Probleme diploma de licenta coriza coriza Sunt absolvent promotia 2008 al unei universitati private , implicata intr-un mare scandal privind eliberarea diplomelor de licenta . Eu detin fizic aceasta ... (vezi toată discuția)
Autorizatii ore private de muzica Paxman Paxman Buna ziua!Ce autorizatii sunt necesare pentru o activitate meditatii muzica(la domiciliul meu cat si la domiciliul studentului)?Ce alte detalii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)