avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general transmitere revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

transmitere revisal

Buna ziua!

Persoana desemnata sa transmita revisalul trebuie sa inregistreze decizia la ITM chiar daca este salariata a societatii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 13:20, 16 Martie 2012
Nu se inregistreaza o astfel de decizie la ITM ... se pastreaza la dosarul de persoinal al persoanei desemnate.
HG500/2011
(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Nu trebuie inregistrata la ITM respectia decizie.Se pastreaza la dosarul de personal al salariatei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana responsabila revisal adria05 adria05 Persoana care transmite revisalul catre itm tb sa fie cea care l a intocmit?Eu nu am contract cu persoana care intocmeste revisal..pot sa transmit eu catre itm ... (vezi toată discuția)
Revisal-pfa Ramona85 Ramona85 Buna seara, sotul meu este titularul unui PFA si doreste ca incepand cu luna mai sa angajeze doua persoane. Intrebarea mea este urmatoarea: are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Revisal - persoana desemnata silvia99 silvia99 pot tine revisalul unei firme fara a fi angajata la firma respectiva? pur si simplu sa fiu desemnata de administrator? (vezi toată discuția)