avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana responsabila revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana responsabila revisal

Persoana care transmite revisalul catre itm tb sa fie cea care l a intocmit?Eu nu am contract cu persoana care intocmeste revisal..pot sa transmit eu catre itm sau e obligatoriu persoana care l a intocmit si care are semnatura electronica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:17, 5 Martie 2012
Da, aceeasi persoana va trebui sa-l transmita la ITM ...

Art.2 (5) din HG nr.500/2011 : Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Transmiterea cu semnatura electronica a revisalului inca nu este functionabila ...
Multumesc ..dar cum trebuie intocmita aceasta decizie?
S.C. _______________ S.R.L.
CUI - ____________________


DECIZIA NR. ________din _________
pentru numirea persoanei desemnate pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor

Art.1. In conformitate cu prevederile _________________ incepand cu data de _______________, se desemneaza ca persoana desemnata pentru completarea si transmiterea Registrului general de evidenta a salariatilor la S.C. __________________ SRL/SA, domul/na ______________________________________________________.

Art.2. Atributiile si resposabilitatile acestei persoane sunt: conform HG 500/2011 - privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor, publicata in MO 372/2011
…………………………………………………………………………………………………………………………………….…………………………………………………………………………………………………………………………………….………………………………………………………………………………………………………………………

Art. 3. Prezenta decizie se va comunica salariatului in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie numire transmitere revisal ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI cine ma poate ajuta cu o decizie de numire a persoanei care taansmite revisalu multumesc (vezi toată discuția)
I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)
Obtinere parola si user itm liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Persoana imputernicita pentru a obtine parola si user ITM, este obligata sa opereze in Revisal? Se considera ca ... (vezi toată discuția)