avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice LICITATII PUBLICE ON LINE IN SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

LICITATII PUBLICE ON LINE IN SEAP

am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea contractanta? cum anume se incarca aceste documente pe SEAP?trebuie anuntat si trebuie platit la SEAp, pentru a participa la o astfel de licitatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: roxanne^^ , utilizator 00:00, 28 Aprilie 2014
licitatia online presupune parcurgerea tuturor pasilor procedurali prin intermediul seap. pt. a participa la o astfel de licitatie trebuie sa fiti inscris in seap ca ofertant (pt. detalii consultati hg 1660/2006). referitor la punerea la dispozitie a documentatiei nu este o regula speciala pt. aceste tip de procedura, in sensul ca de ceva vreme documentatia de atribuire, incluzand aici caietul de sarcini, fisa de datesi formularele aferente, sunt puse la dispozitia ofertantilor in mod gratuit, prin intermediul seap. in ceea ce priveste pasii efectivi pt. a incarca documentele sunt destul de multe lucruri de spus si cu siguranta aici nu veti gasi raspunsurile. pana deprindeti tainele sistemului si pt. a putea depune oferta fara batai de cap cea mai la indemana solutie o reprezinta ori "ün prieten" care a mai desfasurat astfel de activitati si este dispus sa va ajute ori o firma de consultanta, iar intre timp ar trebui urmat un curs de specializare cu cei de la seap.
sunt inregistrata pe seap de mai bine de 2 ani. am catalog de produse pentru cumparare directa prin seap. am deschis citeva anunturi deja postate pe seap de catre alte autoritati contractante, stiu cum se completeaza formularele si caietul de sarcini(am mai participat la astfel de licitatii, dar off line, si nu on-line).Nelamurirea mea , ESTE CA DUPA DESCHIDEREA FORMULARELOR DIN ANUNTUL DE PARTICIPARE, SI COMPLETAREA ACESTORA, NU STIU CUM SE POT TRIMITE, SI UNDE? PE seap, unde?TRIMIT CA UN MAIL? cind am completat catalogul de produse, acolo erau niste icon...., cu salveaza,...publica...a mers. Dar aici, , completez caietul de sarcini, dar cum il trimit, si unde? Am mai intrebat daca trebuie anticipat platit o taxa la SEAP. In instructiuni e o rubrica cu "PARTICIPARI PREPLATITE" de 20 lei +TVA, pentru fiecare participare. La astfel de participari, se refera? sau e vorba despre altveva... Multumesc mult.
Daca licitatia este electronica atunci se completeaza toate formularele, se fac PDF-uri, se ataseaza semnatura electronica si se ataseaza in SEAP (intrati in cont, mergeti la procedura si va ghideaza sistemul). Daca este doar etapa finala de licitatie electronica atunci se depun documentele la sediul Autoritatii contractante, cum ati facut si pana acum, urmand ca ulterior deschiderii ofertelor sa primiti o invitatie pentru participarea la etapa finala de licitatie electronica. La etapa finala de licitatie electronica vor participa toti cei calificati.
semnatura electronica este obligatorie, sau pot urca pdf-urile ca atare in SEAP ?

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta online ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Paticip la o procedura de achizitie publica cerere de oferta cu modalitate de desfasurare online. In fisa de date nu se specifica daca ... (vezi toată discuția)