avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie off cu incarcarea documentatiei de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in SEAP

Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana la o anumita data. Intrebarea mea este: documentele de calificare trebuiesc semnate si stampilate fizic, apoi scanate si incarcate in SEAP, sau se vor incarca asa cum sunt completate pe calculator, fara semnatura si stampila?
Nu scrie in fisa de date ca acestea sa fie semnate si stampilate nici fizic si nici cu semnatura electronica. Se accepta nesemnate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 14:49, 12 Iulie 2012
daca licitatia e offline oferta nu poate fi incarcata in sistem. daca autoritatea a omis sa prezinte adresa unde se va depune oferta (desi sunt sceptic pt. ca este una din putinele rubrici unde se mai poate completa in anunt/invitatie iar anrmap-ul urmareste acele rubrici) solicitati clarificari. verificati cu atentie si informatiile din anunt/invitatie, acolo scrie daca e online sau nu. in orice caz, daca e offline nu puteti incarca nicio oferta in seap
Licitatia este offline, m-am inscris, am cerut lamuriri si mi s-a raspuns k nu este obligatorie semnatura electronica, dar va trebui sa scot toata documentatia, sa o semnez, stampilez, numerotez dupa tipic, apoi sa o scanez si sa fac un singur folder PDF pe care sa-l incarc in SEAP. Nu va fi incarcat formularul de oferta, pentru k exista o rubrica speciala unde se va inscrie pretul ofertat. Formularul de oferta va fi transmis numai la solicitarea expresa ulterioara a AC.
Oricum, va multumesc pentru raspuns. :)
pai asta este o procedura online. se introduce pretul care va fi criptat si nu va fi cunoscut pana dupa evaluar
Atunci, este trecut gresit in fisa de date. Alta explicatie nu am. Inca o ciudatenie la aceasta licitatie, este k s-au acceptat cereri de clarificari si s-a raspuns la ele pana in ziua licitatiei. Este legal acest procedeu? Potrivit OG34/2006 art.79(1), raspunsul AC trebuie transmis nu mai tarziu de 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, iar alin (2) permite totusi AC sa raspunda, in anumite limite.Hmm
in masua in care poate fi formulat raspunsul, autoritatea are obligatia de a raspunde chiar si in ultimul moment. deci, nu este nicio problema

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica seap dcarmen dcarmen Buna ziua, Am participat in calitate de ofertant la o licitatie pe Seap. Din neatentie am atasat documentele solicitate fara semnatura electronica (docum au ... (vezi toată discuția)