avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartamentare si iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartamentare si iesire din indiviziune

Buna ziua

Am cumparat impreuna cu un asociat un apartament de 3 camere ca si investitie in vederea inchirierii. Dar intre timp ne-am razgindit si l-am compartimentat (fizic) ca si un apartament de 3 camere si o garsoniera. Dorim acum sa facem apartamentarea si iesirea din indiviziune astfel incit eu sa devin singurul proprietar al apartamentului de 2 camere si colegul meu proprietarul garsonierei. Problema e ca cei de la cadastru mi-au cerut un certificat de urbanism de la primarie si primaria nu mi-l da pentru ca nu am locuri de parcare. Cum putem face apartamentarea si iesirea din indiviziune faca certificatul de urbanism?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 12 Aprilie 2009
Credeti ca ar putea exista vre-un motiv sa nu ni se aprobe in instanta apartamentarea si iesirea din indiviziune fara acordul primariei?
:offtopic: Interventie moderator
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare proprietate personala langa bloc Gesserit Gesserit In 2017 am cumparat un apartament intr-un bloc nou, de la primul proprietar. In contractul de vanzare, pe langa apartament sunt incluse doua locuri de parcare, ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie pentru construirea unui zid intr-un apartament liviu_navacioiu liviu_navacioiu Buna ziua! Locuiesc intr-o garsoniera noua care a fost facuta destul de spatioasa pentru a se transforma intr-un apartament cu 2 camere. Vreau sa ridic un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am făcut o dezmembrare la un imobil , lucrarea de ... dancor dancor Buna ziua , am făcut o dezmembrare la un imobil , lucrarea de dezmembrare a fost admisă de către cadastru ducă care s a făcut actul de apartamentare la ... (vezi toată discuția)