avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Devastare casa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Devastare casa

Am inchiriat acum ceva timp unei persoane o casa. Langa casa aveam un garaj care era putin subrezit. Chiriasul mi-a spus ca-mi va reface total garajul fara nicio pretentie din partea mea; garaj pe care-l va folosi pe perioada inchirierii.
La data de 1 martie mi-a spus ca pleaca si sa-i dau ragaz pana pe 15 martie sa-si mute bagajele.
Am constatat ca garajul facut mi l-a daramat si a luat si materialele folosite.
Ce pot face in aceasta situatie?
Chem politia?

Cel mai recent răspuns: ContSters243980 , utilizator 14:45, 19 Martie 2012
honoris a scris:

mi-a spus ca l-a facut ca sa-l foloseasca si ca nu v-a avea pretentii banesti dupa plecarea din locuinta.

Situatia difera substantial,functie de prevederile asumate in contractul de inchiriere,
respectiv daca locatarul avea dreptul sa execute imbunatatiri
Dvs precizati ca nu ati dat acordul
Detineti proba temeinica care sa dovedesca responsabilitatea asumata de locatar privitor la lipsa de interes asupra investitiei ulterior incetarii contractului de inchiriere?
In situatia mentionata cand sustineti ca nu ati dat acordul pentru dezafectare garaj vechi,in raport de notificarea emisa,puteti sa formulati plangere penala,in cadrul careia sa va constituiti parte civila cu prejudiciul suferit prin distrugerea garajului

Proba temeinica?
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
ContSters243980, utilizator
ynocentta a scris:

Detineti proba temeinica care sa dovedesca responsabilitatea asumata de locatar privitor la lipsa de interes asupra investitiei ulterior incetarii contractului de inchiriere?

ce reprezinta aceasta proba temeinica de care ma intrebati?? Fotografiile facute cu ceva timp in urma pot fi o proba temeinica care ara existenta garajului construit de catre chiriasi?
Sau am nevoie de martori?
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
ContSters243980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj daramat fara autorizatie + 2 pereti si acoperis daramat la casa mea. IatanPaul IatanPaul Buna ziua! Am o problema destul de mare si nu stiu cum sa procedez. Vecinul (o firma mare din Germania din domeniu agricol au cate mii de hectare doar in ... (vezi toată discuția)
Distrugere de proprietate ? teodosie113 teodosie113 Detin anumite camere intr-o cladire dar fara teren aferent constructiei. Fiind plecat o perioada de timp unul dintre coproprietari a primit acordul celorlalti ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva aceasta situatie bucurescu bucurescu buna ziua, vin cu urmatoarea problema : am inchiriat o casa unei persoane juridice. Acum 2 ani, in anul 2007, respectivul patron a ridicat in continuarea ... (vezi toată discuția)