avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data incetarii contractului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data incetarii contractului

Buna ziua,
daca in data de 19.03.2012 i se face decizia de incetare a contractului de munca sa zicem cu art 55 lit b, aceasta data se trece in pontaj ca si prezent?
Eu stiam ca data deciziei este data de incetare, deci din acea data nu mai apare pe pontaj, facandui-se nota de lichidare si tot ceea ce prevede la desfacerea contractului.
De la unii contabili care au programe de salarii mai performante, acestia mi-au spus ca data deciziei este ca si zi prezenta si se plateste, dar cum sa platesc eu un angajat care la data de 19.03.2012 sa zic ca pe la 11 transmit incetarea ca si prezent. Va rog sa ma lamuriti ca se pare ca sunt multe pareri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 20 Martie 2012
Buna ziua,
Data incetarii CIM, este data trecuta in decizia ca data de incetare. Ex. Incepand cu data de ........ dlui/dnei ii inceteaza CIM.Nu se ia in considerare data intocmirii deciziei. Aceasta poate fi intocmita si cu o zi, cu o saptamana inainte de incetare.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
monicalirca, utilizator
Nu exista niciun text de lege care sa prevada ca data incetarii c.i.m. este zi lucratoare sau nu ... de aceea, parerile sunt impartite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare contract plus mobile plus mobile Buna ziua, am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul partilor Aryyanna Aryyanna Buna ziua, Intrucat oamenii acestia de la stat ajung sa zapaceasca omul, adresez o rugaminte: Daca prin demisia mea am solicitat incetarea activitatii ... (vezi toată discuția)